Heeft u ook bouw- of verbouwplannen?

Vraag om een vrijblijvend gesprek om uw plannen te bespreken.

Woningrenovatie

Project: Stetweg-Castricum

Dit is een typisch BAC Aannemer project. De wens van de opdrachtgever geheel gerealiseerd en meer dan dat.

De originele woning bevatte slechts 2 slaapkamers, 1 badkamer en een vliering. Met een gezin van 5 personen was dit wel wat krap. De wens van de opdrachtgever was duidelijk: Ontwerp een woning, met behoud van de originele begane grond, maar met voldoende ruimte voor het gezin.

BAC Aannemer heeft een voor- ontwerp gemaakt op basis waarvan we het plan verder konden ontwikkelen. Het ontwerp omvatte:

  • Handhaven bestaande begane grond;
  • Uitbreiding begane grond met een serre; 4 meter diep en over de gehele breedte van de woning;
  • Een nieuwe 1e verdieping met 2 zeer ruime slaapkamers en een grote badkamer;
  • Een 2e verdieping met 3 ruime slaapkamers met een inpandige berging, welke in de toekomst omgetoverd kan worden tot badkamer.

Het gehele project is ontworpen door BAC Aannemer. Het vergunningstraject is uitgevoerd door BAC Aannemer en de uiteindelijke uitvoering van de complete bouw is uiteraard ook uitgevoerd door BAC Aannemer.

De kwaliteit van BAC Aannemer zijn niet alleen het vakmanschap in de uitvoering, maar juist ook het goed kunnen verwoorden van de wensen van opdrachtgevers in praktische, haalbare en mooie projecten. Of het nu om een gehele woning renovatie gaat of een aanbouw, door goed te luisteren naar de wensen en dit vertalen naar een mooi eindresultaat.

 

 


« terug naar uitvoering